Green Card Vadeden Proje

ABD Hudson Yards’ta hayata geçirilen Marriott Autograph Hotel projesi 500 bin dolar vererek projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapacağını söylüyor.

ABD Hudson Yards’ta hayata geçirilen Marriott Autograph Hotel projesi 500 bin dolar vererek projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapacağını söylüyor. Yurt dışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Vesta Global projenin satış ve pazarlamasını yürütüyor.

Yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmeti veren VESTA GLOBAL, Green Card alma hakkı sağlayan Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımı için düğmeye bastı. ABD'nin son zamanlarda en çok gelişen bölgesi Hudson Yards'ta yükselen Marriott Autograph Hotel projesi, Hudson Nehri'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor.

Hudson Yards, Manhattan'da Rockefeller Center'dan sonra yapılandırılan en büyük proje olma özelliği taşıyan Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 adet olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

Projeye, toplamda 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card alma hakkı kazanacağı söyleniyor. Şehrin kalbinde bir vaha olarak nitelendirilen proje, ticaretin merkezi New York şehrinde bulunuyor.

Amerika'da EB-5 vizesine uygun projeleri Türk yatırımcısıyla buluşturan VESTA GLOBAL Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Dünya projelerini Türk yatırımcısıyla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Üstelik yatırımcılarımıza sadece ev imkanı da sunmuyor, tercih edenlere dünyadaki yeni yatırımla gelen ülkelerin verdiği haklardan en doğru şekilde yararlanmasını sağıyoruz. ABD, İngiltere, Almanya, İspanya, Portekiz ve Yunanistan başta olmak üzere global boyutta hizmet veren şirketimiz, Varyap'ın Atina'daki ilk yatırımı olan ‘Varyap Akropoli' projesinin de bütün satış ve pazarlamasını yürütüyor. Ayrıca Türkiye lansmanını sonbaharda yapmayı planladığımız. New York'un yeni ve ikinci kalbi olarak konumlandırılan 2019 ilkbahardan itibaren, 200'ün üzerinde sanat merkezi, alışveriş merkezi, aile yaşam alanlarının yanı sıra deniz kenarı ve yeşil alanları ile aile yaşam alanlarının arasında bulunan Marriott Autograph Hotel projesinin, Türkiye faaliyetlerini yürütmeye başladık” dedi.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.