YÜZDE 100 GERİ ÖDEME GARANTİSİ

Vesta Global’den Portekiz’de 280 bin Euro yatırımla, 6 sene sonunda %100 ana yatırım bedelinin iadesi garantisiyle Avrupa vatandaşlığı imkanı

Vesta Global, 280 bin Euro gibi en cazip seviyelerde olan yatırım tutarıyla ve altıncı yıl sonunda yatırımın %100’ünün sahibine iadesi garantisi ile Portekiz’de vatandaşlık imkânı sunuyor. Vesta Global bu özel fırsata ek olarak mart ayında başvuran yatırımcılara hizmet bedelinde %25 indirim sağlıyor. Portekiz, Avrupa’da yatırım kanalıyla en avantajlı ve kısa sürede oturma izni ve vatandaşlık sunan ülke konumunda olması sebebiyle tercih ediliyor.

Yurt dışı ve Türkiye’de yatırımlar, oturma izni, anında pasaport hakkı ve vatandaşlık konularında danışmanlık hizmetini kurumsal bir yapı altında sunan Vesta Global, bu sürecin güvenle tamamlanması için finansal ve hukuki süreçler de dahil olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor. Teuta Narazan’ın 15 senelik kurumsal iş deneyimi ile Armağan Akyüz’ün 10 senesi yurt dışı projeleri olmak üzere 17 senelik gayrimenkul deneyimini buluşturan Vesta Global’in Türkiye’de temsil ettiği en prestijli projelerden biri Portekiz’de bulunan Lagos Marina Hotels Projesi.

Vesta Global’den Portekiz’de 280 bin Euro yatırımla, 6 sene sonunda %100 ana yatırım bedelinin iadesi garantisiyle Avrupa vatandaşlığı imkanı.. Mart ayı başvurularında hizmet bedelinde %25 indirimle çok özel bir fırsatlar paketi…

Vesta Global portföyünde bulunan pek çok alternatiften biri olan Lagos Marina Hotels Projesi ile yatırımcılara 280 bin Euro yatırımla Portekiz vatandaşlığı sağlıyor. En çarpıcı detaylardan biri de bu hizmetin 6 yıl sonunda yatırımın %100’ünün iadesi garantisi ile sunulması. Vesta Global tüm bu fırsatlara ek olarak mart ayında özel bir uygulama ile başvurulara hizmet bedelinde %25 gibi ciddi bir oranda indirim sağlıyor.Vesta Global’in portföyünde yer alan özel projelerden biri olan ve ayrıcalıklı konumuyla öne çıkan Lagos Marina Hotel Projesi, Lagos Marina’nın büyüleyici manzarasına ve Atlantik Okyanusu’nun mavi sularına bakıyor. Vesta Global, yıllara dayanan deneyimi ile bu projeye yapılacak yatırım kanalı ile Türk yatırımcılara vatandaşlık imkânı sunarak Avrupa’da yaşam, iş ve eğitim fırsatlarının kapılarını aralıyor. Sadece sınırlı sayıda, 385 yatırımcıya fırsat sunan bu değerli projede yatırımcılar, senede 1 hafta ücretsiz olarak konaklama imkanına da sahip oluyor. Vesta Global, bu proje özelinde yatırım başvurularını 2022 Temmuz ayına kadar kabul ediyor.Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017 yılında kurulan Vesta Global, kurumsal altyapısı ile ABD, Yunanistan, İspanya, Portekiz, Malta, Karayip Adaları, Vanuatu gibi yaklaşık 10 ülkede gayrimenkul yatırımı ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sunuyor.  Vesta Global, yatırım süreci, oturma izni ve vatandaşlık programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının yapılmasından, süreçlerin takibine ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmetlerini sürdürüyor.

http://www.yapitrend.com.tr/YuZDE-100-GERi-oDEME-GARANTiSi_3881.html

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.